Today Patrick (Italian) and Nicola (German) have opened their new bar. After a year of restoring the old building, they are offering cold beer, on tap, good coffee and lots of great food, including slices of freshly made pizzas, boccadillos, homemade cakes, burgers, and salads - all vegetarian. Also lots of other cold drinks. Seating outside in the courtyard or in the nice and cool interior. It's great to now have a bar in Vilacha, 4 kilometers before Portomarin.
Hoy Patrick (italiano) y Nicola (alemán) han abierto su nueva barra. Después de un año de restauración del antiguo edificio, que están ofreciendo cerveza fría, de barril, un buen café y un montón de comida, incluyendo rebanadas de pizzas recién hechas, postres hecho en casa, boccadillos, hamburguesas y ensaladas - todos vegetarianos. También hay un montón de otras bebidas frías. Asientos al aire libre en el patio o en el interior agradable y fresco. Es muy bueno tener ahora un bar en Vilacha, 4 kilómetros antes de Portomarín.
No comments:
Post a Comment
I welcome any ideas pilgrims have to improve the "donativo" rest stop experience for others who follow.